Om os

+45 4020 8800

info@ejendoms-invest.dk

Dansk Ejendoms-invest ApS


      info@ejendoms-invest.dk

                    Finansering til dit nye hus


Om os

Om os


Hos Dansk Ejendoms-invest.dk tilbyder vi smarte og nemme pantebrevslån til dig, der gerne vil gøre brug af den friværdi, der er bundet i din ejendom. Det kan blandt andet være et hus, et sommerhus eller en andelsbolig. En ejendom af den art repræsenterer ofte en stor værdi, men den er desværre ikke meget værd, hvis man af den ene eller anden grund står og mangler penge. Det er ærgerligt, at man egentlig har pengene, men at de er bundet i ens ejendom, når man virkelig står og trænger til dem. Hos Dansk Ejendoms-invest.dk synes vi, det er en dum situation at stå i, og det er derfor, vi i dag tilbyder en måde, hvorpå man kan udnytte den friværdi, man har i sin ejendom.

Sådan fik vi ideen til Pant i Ejendom


Det startede med, at vi ønskede at finde en løsning på de svære økonomiske situationer, alle kan ende op i. Hvis man pludselig står med en uforudset udgift, kan det være svært lige at få det hele til at hænge sammen og skaffe de nødvendige kontanter. Det har vi heldigvis gjort muligt, i og med du kan pantsætte din ejendom og derved låne penge hos os. På den måde kan du slippe ud af de ubehageligt økonomiske situationer, hvor du står og mangler penge, samtidig med at du slipper for at skulle igennem en besværlig proces i banken eller ende med et utroligt dyrt kviklån. Hos os er det muligt for alle at ”sælge” en del af deres ejendom og modtage de nødvendige kontanter, uanset om man er registreret i RKI eller lignende.

Derfor skal du vælge os


Det er både sikkert, nemt og hurtigt at få pant i din ejendom hos os. Hvis man står i en situation, hvor man mangler penge, er det ofte akut, og man ønsker ikke at vente for længe på pengene. Derfor har vi stort fokus på at gøre processen med en aftale så kortfattet og gnidningsfri som muligt. Når du vælger os, er du derfor sikker på at have dine penge på kontoen inden for kort tid. Samtidig sætter vi gennemsigtighed, sikkerhed og en god dialog med dig som kunde i højsædet. Derfor kan du roligt vælge os, hvis du står i en situation, hvor du har behov for eller ønske om at udnytte friværdien i din ejendom.


Dansk Ejendoms-invest.dk

Finansering af dit nye hus


Finansering af fast ejedom til private og erhver.

Vi yder også erhvervs lån til virksomheder.


Copyright © All Rights Reserved


Kontakt Info

+45 4020 8800

info@ejendoms-invest.dk

Karl Bjarnhofs Vej 13 - 7120 Vejle Ø