You are currently viewing Derfor skal børneværelset belægges med epoxygulv

Derfor skal børneværelset belægges med epoxygulv

  • Post author:
  • Post category:Andre

Skal du til at overveje, hvilket gulv der skal lægges på børneværelset? Du har nok overvejet alt lige fra laminatgulv til gulvtæppe, men har du overvejet et epoxygulv som den endelige løsning? Hvis du ikke er bekendt med epoxygulvet og dets evner, kan du blive klogere i denne artikel!

Epoxygulvets lange holdbarhed

Alle gulve har sine fordele. Børn leger og tumler ofte på gulvet, og her kan ske mange uheld. Her vil I drage fordel af, at epoxygulve er ganske holdbare. Det kan modstå stød, ridser og spildte drikkevarer. Det er desuden nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket kan være særligt nødvendigt på børneværelset!

Med et epoxygulv får I ligeledes et gulv, der er skridsikkert. Med legende børn, kan de let glide og falde på glatte gulve, men epoxygulvet kan sikre, at børnene kan lege sikkert på gulvet. Gulvet er derfor også ganske hygiejnisk. Det er begrænset, hvor længe bakterier kan få lov at leve her! Derfor kan det også være et godt alternativ til barnet med allergener.

Et væld af muligheder

Med et epoxygulv får I muligheden for at vælge mellem et bredere udvalg af farver end ved andre typer af gulve. Så er det ellers bare med at finde en farve, der passer til netop dit barns værelse! De vil uden tvivl elske et farverigt gulv, som heller ikke ligner et, vennerne har!

I kan også slippe tøjlerne helt og designe og dekorere epoxygulvet. Man kan lave forskellige mønstre, tegninger eller endda lære alfabetet og tal med farverige bogstaver og tal på gulvet. Det er også muligt at inddrage børnene i designprocessen og lade dem vælge deres egne farver eller designs til deres gulv!

Et epoxygulv er altså en god idé til børneværelset for at forhindre børnene i at komme til skade, af hygiejnemæssige årsager og som et indspark til børnenes kreative sind!