You are currently viewing Gode tips til at indrette et lille værelse 

Gode tips til at indrette et lille værelse 

  • Post author:
  • Post category:Andre

Står du og skal til at indrette et værelse snart? Måske et ret lille værelse. Derfor er det godt med nogle gode tips til, hvordan du bedst muligt gør dette, da indretning af et lille værelse kan være udfordrende. Med disse tips kan du optimere pladsen og skabe en funktionel og behagelig atmosfære på dit værelse. 

Fokus på møbler 

Vælg møbler med flere funktioner. Overvej at vælge møbler, der kan udføre flere opgaver, som f.eks. en seng med opbevaring under eller et sofabord med ekstra opbevaring. I den forbindelse kan du også vælge en sovesofa, som både kan fungere som seng og sofa. Dette kan du gøre ved at læs mere ved at klikke her

Derudover skal du også skab opbevaringsløsninger ved at udnytte højden i rummet med hylder og reoler, og overvej at investere i nogle opbevaringskasser eller kurve, der kan placeres under sengen eller i hjørnerne. Sørg også for at bruge rumdelere som f.eks. gardiner eller skærme til at skabe separate områder i rummet, såsom et soveområde eller et arbejdsområde.

Udnyt de små kvadratmeter 

Du kan også bruge spejle til at skabe en illusion af større plads. Placer et stort spejl på en af væggene for at reflektere lyset og skabe en følelse af dybde. Derudover skal du vælge lyse farver og naturligt lys. Ved at bruge lyse farver på væggene og loftet kan det få rummet til at føles større og mere åbent. Udnyt også naturligt lys så meget som muligt ved at åbne vinduerne.

Ydermere skal du også minimer møbler. Undgå at overfylde rummet med for mange møbler og dekorationer, da det kan få rummet til at føles trangt. Vælg derfor små møbler, som er funktionelle og som passer til størrelsen på rummet og har en funktion, som f.eks. en foldbar skrivebord eller en stol med opbevaring under sædet.