You are currently viewing Medela kan give dig en bedre amme oplevelse

Medela kan give dig en bedre amme oplevelse

  • Post author:
  • Post category:Andre

Amning kan virkelig være op af bakke og give anledning til mange frustrationer, ikke mindst når mange beskriver det som noget af det bedste i verden. Sandheden er, at for nogen går det som en leg, mens det for andre nærmest føles som en daglig kamp. Der findes masser af amme-tips derude, men dem her fokuserer på, hvordan du som mor, får en bedre oplevelse med amningen.

Danske Medela har nemlig lavet en række produkter, der kan hjælpe og afhjælpe nogle af udfordringerne med amning, uanset om det går let eller er udfordrende.

Våde skjolder på trøjen

Alle ammende mødre har prøvet at stå med våde skjolder på trøjen, og det er bare ikke sjovt. Det kan også være med til at forværre ømme brystvorter med små sår eller rifter, derfor er det så vigtigt at holde området tørt. Gode ammeindlæg er derfor et must.

Det er vigtigt, at du vælger ammeindlæg i den nødvendige tykkelse, men det er selvfølgelig også vigtigt, at du kan have det tøj på du gerne vil, så derfor fås de i flere tykkelser. 

En fordel ved Medelas ammeindlæg er også, at de har klister på bagsiden, så de bliver siddende der i BH’en, hvor de skal.

Ammebrikker

Alle kan opleve at amning kan være smertefuldt især i starten. Ammebrikker kan være en stor hjælp her, det lader dig amme baby ganske naturligt, men tager toppen af smerterne uden at gøre nogen forskel for selve oplevelsen af at amme. 

Ammebrikkerne kan også bruges som et ekstra lag beskyttelse mellem amningerne hvis det er for smertefuldt, at dine brystvorter går direkte mod bh’en, ammeindlægget eller trøjen.

Brystpumpe

Uanset om du producerer for meget eller for lidt mælk, så kan en brystpumpe være en god hjælp, om du er til en manuel eller elektronisk brystpumpe, afhænger lidt af hvor ofte du pumper ud, og om du har brug for at kunne pumpe på farten. Medela har designet nogle rigtig gode brystpumper til begge dele. 

En flaskesut der ikke forstyrrer amningen

Har du pumpet mælk ud, som du gerne vil bruge? Enten til at få en velfortjent pause fra amningen, eller fordi du simpelthen ikke har mere mælk, så er det altafgørende, at du bruger en sutteflaske sut, der ikke forstyrrer barnets sutteteknik. Især fordi der så kan gå endnu mere kludder i amningen.

Effektiv mælkeopsamling

Når du ammer, kan du opleve at der løber mælk ud af det andet bryst. Det kan være irriterende, da både du og baby kan blive våd. Har du ikke meget brystmælk, kan det også være frustrerende, at se på mælk der går til spilde.

Med Medelas smarte mælkeopsamlingsskaller sikrer du, at der ikke er noget der går til spilde.