You are currently viewing Investering i boligens stand

Investering i boligens stand

  • Post author:
  • Post category:Andre

Ved at vedligeholde din bolig – kan du vedligeholde din økonomi. Ikke alt behøver og blive udskiftet. Hvis hjemmet får lidt opmærksomhed i form af behandling eller nyt look – holder det længere.

Vedligeholdelse 

Det danske klima med skiftende regn og sol er det perfekte miljø for alger. Taget er med dets form – den perfekte modtager for det skiftende vejr og alger. Med en tagrensning og algebehandling af tag kan du forlænge tagets levetid og forøge husets værdi. Alger sætter sige ikke kun på taget. Derfor er det vigtigt at give træbeskyttelse til sin træterrasse, stakit, haveskur eller legehus. Ved at give træet beskyttelse eller behandling mindsker du angreb af alger og råd. 

Forøg husets værdi

Vinduer er dyre at udskiftet men med regelmæssig udluftning holder de længere og samler ikke fugt. Udluftning giver et godt indeklima og forebygger skimmelsvamp. Luft meget gerne ud to gange dagligt og ikke kun med et enkelt vindue. Luk gerne døren til badeværelset når du går i bad for ikke, at sprede fugten til resten af boligen. Ydermere er det vigtigt at fuger omkring vinduer og ramme er intakte for at yder deres levetid. Overvej altid om udskiftning er nødvendig eller om inventaret i boligen – kan friskes op med et nyt look.

Ved at male vægge eller lysne loftet kan hjemmet gives nyt liv uden at det koster en fuld renovering. Køkkenet er måske et ældre køkken men af gennemgående træ og kan her friskes op med en god holdbar maling og nye greb. Sørg altid for at fuldende dine projekter i boligen til for ikke at gabe over for mange. Sætter du nyt tapet op så sørg for at sætte skygge og fodlister i front for at gøre resultatet bedst muligt.

Kan jeg gøre det selv?

Ikke alle har en handymand indbygget i sig og det kan derfor være nødvendigt, at søge professionel hjælp til dine projekter. Ellers hvis man har mod på det er der altid mindre ting du kan gøre for, at forbedre boligens stand og dets levetid.