You are currently viewing Rejs ud i verden og få nyt perspektiv til ejendomsinvestering

Rejs ud i verden og få nyt perspektiv til ejendomsinvestering

  • Post author:
  • Post category:Andre

At rejse er skønt på mange måder. Mens du er på rejsen oplever du en masse nyt. Har du flybilletter til Mallorca får du sommer og sol. Ud over alt det du får på selve rejsen kan den også give dig et helt nyt perspektiv. Normalt tænker vi i de samme baner. Der opstår et problem af en eller anden art, vi har prøvet det før og ved hvilke mekanismer der skal i brug. En rejse kan ændre den måde vi tænker. Et problem som sædvanligvis bliver løst på en helt bestemt måde, kan efter en rejse, pludselig byde på nye løsninger. Vores perspektiv har flyttet sig. Vanetænkning er kommet på prøve. Vi stiller nye spørgsmål og finder andre løsninger. En rejse er meget mere end gode oplevelser. Du kan lære et område at kende, hvis du overvejer at investere i ejendom på stedet.

En kort rejse til at finde balancen igen

Selv en kort rejse kan være gavnlig. Bare det at komme væk hjemme fra. Se nye mennesker og opleve noget andet. Et liv i ubalance kan bringes tilbage på sporet på en ganske kort rejse. Det kan oven i købet være at rejsen giver dig et helt nyt spor at følge, når du kommer hjem igen. Kan du mærke den mindste ubalance i dit liv, bør du straks overveje om det er tiden til en lille ferie. Om ikke andet så et weekendophold for dig og en du har kær.

En rejse der kan knytte familien sammen

En rejse kan også bruges til mere end kun at opleve, få sol og sommer og genopladning til alt det derhjemme. En rejse kan være det en travl familie har brug for. Den kan genskabe og knytte bånd. I en travl familie er der ikke altid tid nok til at følge med i hinandens liv. En ferie med hele familien kan give den tid og ro der skal til for igen at blive en nær familie.

En ferie med udvalgte aktiviteter og fælles udflugter og en hel masse tid til bare at være sammen, kan være en redningsplanke for en familie i opløsning.

En familie der ikke er travl og som har massere af tid til hinanden i hverdagen kan naturligvis også tage på rejse sammen. Alle gode ferier skaber minder for dem vi er sammen med på ferien. I sidste ende er minderne om de gode ferier jo det eneste vi tager med os.

En lang rejse, helt alene

En lang rejse helt alene giver noget helt andet end den korte rejse og rejsen med familien. En lang rejse i dit eget selskab kan være ganske lærerig. Du får helt sikkert et nyt perspektiv på dit eget liv. Du oplever dig selv på en helt anden måde. Du er ikke bundet af alle dine vante bånd. Alle de bånd du til dagligt tillader at blive indfanget af, for at passe ind i den sammenhæng du eksistere i. Alt er anderledes når du er langt væk og helt alene. Kun du sætter dagsordenen. Du alene vælger hvilke bånd du vil lægge på dig selv. eller om du vil skærer alle bånd over og bare leve lige nu og her. Uanset hvordan du lever på din rejse, så er det helt sikkert at det er en ny udgave af dig der kommer hjem igen. Hvis du altså vælger at rejse hjem igen.