You are currently viewing Intet er så hyggeligt som træhuse – design selv dit nye træhus

Intet er så hyggeligt som træhuse – design selv dit nye træhus

  • Post author:
  • Post category:Andre

Hvad er hyggeligere end at tilbringe sommerferien i et træhus? Træhuse har bare en helt speciel stemning, som mange andre huse slet ikke har. Men det behøver ikke kun være om sommeren. Du kan sagtens få et helårs træhus, enten som et fritidshus, feriehus eller dit hjem. Er du interesseret i den charme, der kommer med et træhus? Så læs her, hvorfor du skal vælge et træhus og hvordan du designer dit eget træhus.

Derfor er træhuse noget helt specielt

Der er virkelig intet som en sommerhustur i et hyggeligt træhus med familien. Men hvorfor kun nyde træhusets fantastiske charme og stemning om sommeren, når man kan bo i et træhus hele året? Men hvad er det lige, der gør træhuse så hyggelige? Mange af os vil nok tænke på sommer, ferie i Sverige, Norge og Danmark, lækkert varmt vejr og ren hygge. Det er ofte det, vi associerer et træhus med.

Træ kan også noget helt andet, end mursten kan. Det er klart, at det giver en helt anden stemning. Mursten kan godt være lidt koldt og trist at se på, hvor træ giver en mere naturagtig fornemmelse. Hvilket kan være grunden til, at træhuse har deres helt egen charme.

Træhuse er desuden mindst lige så gode som huse af mursten. De kan sagtens have et godt indeklima, de er mere bæredygtige, de er ikke dyrere at varme op og de passer også helt fint til det danske klima. Den eneste ulempe er, at træhuse kræver mere vedligeholdelse, men det er ikke nødvendigvis dyrere vedligeholdelse end et almindeligt hus kræver.

Design dit eget træhus

Nu ved du, at et træhus er mindst lige så godt som et almindeligt hus. Så måske skal dit næste hus være et træhus. Det kan du faktisk designe selv. Træhuse kan være meget forskellige. Det kan være moderne, det kan være gammeldags, det kan være på flere planer og så kan det selvfølgelig designes på alle mulige måder.

Hvis du gerne vil have et træhus, der er lige din stil, er det selvfølgelig oplagt at være med til at designe det. Så kan du bestemme stilen, størrelsen, om det skal være 1 eller 2 plans og hvad for noget træ det skal være. Du kan finde masser af hjælp online til at designe det, samt finde priseksempler og læse meget mere om træhuse.