You are currently viewing Se godt ud, når du kigger på ejendomme

Se godt ud, når du kigger på ejendomme

  • Post author:
  • Post category:Andre

“Wearing the correct dress for any occasion is a matter of good manners” – Loretta Young. Sådan lyder skuespillerindens berømte ord og disse synes stadig at holde skik. Det er ikke altid lige let at finde ud af, hvad man skal have på hvornår, men en god tommelfingerregel er, at det er bedre at være for umage end for sjusket. 

Den rette kjole, når du kigger på ejendomme

Det er altså ikke en undtagelse, når man skal ud at finde sit drømmehus. Når man mødes med en ejendomsmægler eller de, der oprindeligt bor i huset, så er det altid fordelagtigt at give et godt førstehåndsindtryk. Når man møder nogen for første gang, så kan ens udstråling have stor indflydelse på den kommende relation eller forhandling, der lægger forud for ens møde i forbindelse med køb af en ejendom. Derfor er det vigtigt, at man dels husker at smile, tale tydeligt og husker at holde øjenkontakt. Samtidig kan det rette outfit ligeledes have betydning. 

Hvad er den rette kjole?

Man behøver ikke betale dyre domme for at se fin og præsentabel ud, når man skal ud at kigge på ejendomme. Ligesom skandinavisk design alle dage har været kendetegnet ved en yndefuld elegance, der er tidløs og simpel af design, så er det også det man finder i skandinavisk mode. Det er meget let at finde flotte kjoler, der både er til at betale, men samtidig overholder reglerne for klassisk skandinavisk stil, der kan bruges til stort set alle begivenheder. Det ideelle ved flotte og simple kjoler er, at man både kan bruge dem til hverdag, når man skal på arbejde eller på café med sine veninder, men de kan også pyntes og dermed benyttes til andre lejligheder, som når man eksempelvis skal kigge på ejendomme.

Hvorfor det rigtige tøj?

Ligesom i mange andre henseender, så kan ens udstråling have stor betydning for udfaldet af ens mission. Ved at iklæde sig i pænt tøj, udstråler man overskud, som kan have positiv indflydelse, når man forsøger at købe et hus, eftersom hverken ejendomsmægler eller sælger sjældent ønsker at sælge ejendomme til nogen, der blot lader huset stå til.