You are currently viewing Skal du ud at se på mange ejendomme mens du ammer?

Skal du ud at se på mange ejendomme mens du ammer?

  • Post author:
  • Post category:Andre

Man starter ofte på nye og spændende kapitler i livet. Det kan være, at man lige er blevet færdiguddannet, eller måske skal man finde et nyt sted at bo. Det kan være, at man trænger til noget nyt, eller måske kan det være på grund af, at man lige har fået en lille ny, som man gerne vil bo i en ny bolig sammen med af praktiske grunde. Måske på grund af, at der enten er for lidt plads i den gamle bolig, måske vil man gerne bo i et andet område, hvor der er stille og roligt for den lille, eller måske er der en anden grund til det.

Undgå at spilde mælk

Uanset hvad grunden er til, at man gerne vil flytte til en ny ejendom med den lille ny, så kan det være en rigtig god ide at investere i en uld ammeindlæg. Når man lige har født, producerer man meget mælk til babyen, og derfor kan der godt løbe noget mælk ud af brysterne, hvilket så kan løbe igennem trøjen. Dette er nok noget, som de fleste gerne vil kunne undgå, og derfor vælger de at købe et uld ammeindlæg.

Sådan bruger man indlægget

Med denne slags indlæg behøver man ikke at bekymre sig om, om mælken pludselig skulle løbe igennem trøjen. Man skal bare lægge indlægget i BH’en, og så vil den suge det overskydende mælk op, som du producerer til din amning. Derudover er der også den fordel i denne slags ammeindlæg, at den er lavet af uld, hvilket kan være rigtig godt at bruge i starten af din ammeperiode. I denne tid kan det nemlig godt komme til at gøre ondt i brysterne, når de producerer mælk, fordi det strammer dem op. Dette hjælper denne slags ammeindlæg dog på, da det varmer musklerne op.

Prøv at tage et kig på siden

Det kan altså være en super god idé at købe et uld ammeindlæg, især når du skal ud at se på en masse forskellige ejendomme. Så behøver du ikke at skulle stå og bekymre dig om, om du pludselig skulle løbe igennem, mens du står sammen med ejendomsmægleren og ser på en mulig bolig til dig og den lille ny.