You are currently viewing Vil du vise din ejendom, er en WordPress side en god mulighed

Vil du vise din ejendom, er en WordPress side en god mulighed

Der findes mange kanaler og veje til at sprede budskabet omkring en ejendom. Dette gælder uanset dit formål med at række ud til andre. Hvad end dit mål er, så er mange reklameveje og kommunikationsveje midlertidige. Hvis du vil have et stabilt sted at vise din ejendom frem, er en WordPress side den perfekte mulighed. Denne giver nemlig en hel række muligheder, som du ikke finder andre steder.

Specialdesignet hjemmeside

Med en WordPress side kan du skabe en blog eller hjemmeside omkring din ejendom, som er specialdesignet helt ned i den mindste detalje, så den passer helt perfekt til netop dig. Du behøver ikke at presse dit produkt ned i en ”kasse”, hvor det ikke passer. Samtidig ser det yderst professionelt ud, når en hjemmeside er sat op i WordPress, frem for at man har gjort brug af en 123 hjemmeside eller andre pakkeløsninger, der ikke appellerer til særlig mange, og som har en stor begrænsning i mulighederne.

En WordPress hjemmeside er særligt designet til at være en blog, men den kan også bruges til både en informativ hjemmeside samt en webshop. Du kan derved sagtens opsætte en side, hvor turister an booke sig ind på dit sommerhus, eller hvor du kan sælge eller udleje andre ting. Her er nogle eksempler på emner, du kan bruge en WordPress side til:

  • Salg af bolig
  • Udlejning af værelse
  • Udlejning af bolig
  • Udlejning af hestebokse på et ridecenter
  • Ferieudlejning af sommerhus
  • Bed and Breakfast

Først hjemmeside – så sociale medier og reklame

Når først du har grundstenen i din online synlighed, som her er din egen hjemmeside, kan du begynde at tænke på dine kommunikationsveje. Det kan dreje sig om sociale medier, Google Ads osv., hvor det er din WordPress side, du promoverer. Det er denne, du gerne vil have kunderne til at se. Det kan naturligvis være en god idé at oprette konti på de sociale medier, der har direkte link til din WordPress side, men det er hjemmesiden, der skal udsende dit ønskede budskab online.

Serviceaftale på hjemmesiden

Det kan godt tage tid at få opsat en WordPress side. Det skyldes helt enkelt, at WordPress har så mange muligheder og netop er mulig at redigere helt ned i den mindste millimeter på skærmen. Det vil være en god idé at oprette en WordPress hjemmeside serviceaftale. Derved sørger andre for, at:

  • Der bliver taget værdifuld backup af hjemmesiden
  • Den bliver opdateret, så den kører så hurtigt som muligt
  • Sikkerheden er i top
  • Hjemmesiden bliver overvåget, så problemer kan løses hurtigt

Det kan være betryggende at vide, at der bliver taget hånd om hjemmesiden, hvis der opstår problemer. Derved behøver du ikke at bekymre dig om dette baggrundarbejde.

Skriv et svar